INTERIOR TRANSPORT Szállítmányozási Kft. Gödöllő, Király u. 33. Tel./fax : 0628/419-695 E-mail
 
 
 
 
:. Céginformáció
:. Elérhetőségek
:. Szolgáltatások
:. Autóink
:. Csomagolástechnika
:. Megrendelő
:. Árlista
 
ÁRUKÖVETÉS
 
 
 
 
 

  SZOLGÁLTATÁSOK


Költöztetés

  Cégünk teljeskörű költöztetéssel is foglalkozik, amelynek spektruma a lakásköltözéstől egészen cégek komplett költözéséig minden lehetséges variációt lefed.
  A megbízó által szállítani kívánt berendezési tárgyakat csomagoljuk, rakodjuk és költöztetjük a megbízó igénye szerint. Épületen, emeleten belül történő átköltözésben, átrendezésben is partnerei vagyunk. Szakembereink több éves jártassággal rendelkeznek a költöztetés minden formájában, így gyorsak, precízek, pontosak és körültekintőek.
  Csomagoláshoz ötrétegű kartondobozokat, ragszalagot, különböző védőfóliákat biztosítunk!
  Kartondobozokat nálunk is lehet bérelni vagy megvásárolni! Bérlés esetén csak betéti díjat számolunk fel. A kartondobozokat költöztetés előtt 5-10 nappal ingyenesen kiszállítjuk.

A nagyításért kattintson a képre!

Belföldi szállítás

  Teljeskörű belföldi fuvarozást végzünk saját és érdekkörünkbe tartozó partner járműparkokkal. A szállításokat részben keretszerződésekben szabályozott hosszútávú együttműködés alapján, részben eseti megrendelésekre végezzük. Kiegészítő tevékenységként a rakodások szervezését is vállaljuk. 3500 kg össztömegű haszongépjárművekkel állunk partnereink rendelkezésére. Vállaljuk a raklapos és gyűjtőáruk háztól-házig történő szállítását.

  Fő célkitűzésünk, hogy partnereinket magas minőségi szintű szolgáltatással segítsük a mindennapi tevékenységük során, és ennek eredményeképpen hosszútávú, kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatot építsünk ki.

Nemzetközi szállítás

  Vállaljuk szállítmányok eljuttatását Európa bármely országába, mindkét viszonylatban, 1,5 tonnás súlyhatárig.

  A szolgáltatásaikkal kapcsolatos kérdéseiket személyesen, e-mailben vagy a 0620/423-4828-as telefonszámon várjuk hétfőtől szombatig. 
 
Bútorlift bérlés
 
ÁRLISTA
 
ÚTVONALTERV, ÁRKALKULÁTOR
 
 
 
 

:. INTERIOR TRANSPORT Szállítmányozási Kft. © 2009. .:. Költöztetés .:. Fuvarozás .:. Áruszállítás .:. Szállítmányozás .: